ΕΜΕΙΣ

   Η < Η. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ > δραστηριοποιείται στο χώρο της προσθετικής και ορθωτικής αποκατάστασης. Η εταιρία με τις άρτιες τεχνικές γνώσεις, πιστοποιήσεις και προπάντων την 30ετή εμπειρία των τεχνικών της, διαχειρίζεται τον κάθε πάσχοντα εξατομικευμένα με στόχο την πλήρη προσθετική ή ορθωτική του αποκατάσταση.

 

                << Διαρκής μας επιδίωξη αποτελεί να λειτουργούμε με γνώμονα τους κανόνες ηθικής και με τρόπο που να τιμάει τους πελάτες μας, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων τους και στη πραγμάτωση των προσδοκιών τους.>>                                                                                                  ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

 

   Η < Η. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ > είναι η εταιρία που σας εγγυάται ποιότητα, τεχνογνωσία, σωστή εξυπηρέτηση και τις χαμηλότερες τιμές των κατασκευών της. Ένα όνομα που σας καλύπτει υπεύθυνα και φιλικά.

Ως Διευθύνων Προσθετικός και Ορθωτικός…

   Ο Ηλίας Χρονόπουλος γεννήθηκε στο ορεινό χωριό Πέτρα του Ν. Μεσσηνίας το 1963. Είναι το τελευταίο από τα 5 παιδιά της οικογένειας. Η ανάγκη για μια καλύτερη ζωή των αναγκάζει το 1975 να εγκατασταθεί στην Αθήνα όπου και τελειώνει την Διπλάρειο τεχνική σχολή. Παράλληλα για τις βιοποριστικές του ανάγκες εργάζεται στο κατάστημα ορθοπεδικής KUNZ στο τεχνικό του τμήμα.
Επιστρέφοντας από την στρατιωτική του θητεία το 1984, συνεχίζει να εργάζεται στον τομέα της προσθετικής και ορθωτικής, όπου καταλαβαίνει πόσο των γοητεύει η τέχνη αυτή. Παρακολουθώντας σεμινάρια κατάρτισης στην Γερμανία και Ελλάδα, εξελίσσει την τεχνογνωσία του και υιοθετεί τις νέες αρχές.
Το 1992 ξεκινάει την συνεργασία του με το τεχνικό τμήμα της Corpo-Line. Ορίζεται τεχνικός υποστήριξης για λογαριασμό της Otto-Bock στην Παραολυμπιάδα του 2004.
Το 2005 κάνει μια καινούρια αρχή, ιδρύοντας με τους συνεργάτες του μία ανεξάρτητη εταιρία.
Έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την σύζυγό του Σοφία Καφετζή, η οποία ως τελειόφοιτη του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων συμμετέχει ενεργά και στην επιχείρηση.